7/2/11

L'esmorzar de la nostra fada

En Educació Infantil treballem diferents hàbits, entre ells treballem els hàbits d'alimentació. Vos deixem esta proposta que utilitzem en les nostres aules per a treballar l'alimentació.
Podem plantejar en les nostres aules un calendari d'esmorzars, on entre tots els xiquets i xiquetes i des de l'assemblea, podem debatre i realitzar el nostre propi menú. Este menú d'esmorzars és variat i en ell podem col·locar els diferents aliments que volem esmorzar durant esta setmana.
Una vegada feta la proposta en l'assemblea, podem utilitzar esta plantilla per a treballar la lecto - escriptura, ja que este menú els xiquets i xiquetes se'l portaran a casa per a portar l'esmorzar que toca cada dia.
En el nostre col·legi els dimecres és el dia de la fruita i els últims divendres de cada mes, celebrem l'aniversari del mes. A més, la nostra fada que ens acompanya en la nostra aula, els divendres ens recompensa amb un esmorzar diferent, que els xiquets i xiquetes, després de donar-los diferents pistes, descobrixen de quin aliment es tracta.
Ací vos deixem la plantilla del menú i algunes de les propostes d'esmorzars.






No hay comentarios: